Brūnīte

Anita Mutule

 18.olas18. ēdamk. cukura

18.ēdamk.miltu
3.tējk.vaniļas cuk.
Krēmam...
200.gr. sviests
1. bundža vārīta iebiezinātā.piena
800.gr. jāņogu želeja vai kāds cits 
paskābs ievārījums.
Dažādas ogas kūkas dekorēšanai.

Kūkas gatavošana.

Cep trīs cepumus.
6.olas sakuļ ar 6. ēdamk. cuk.
1.tējk. vaniļas cuk.

pievieno 6,ēdamk. izsijātus miltus pa daļām lēnām iemaisot  sakultā olu masā.
Cep 200.gr.temp. apm 12.līdz 15.min.atkarībā kāda cepeškrāsns.

Atdzesētus cepumus sasmēŗē  1. cep..ar sakultu sviesta un iebiezināta piena kārtu
2.cep. ar ievārījumu .liek 3. cepumu un pārklāj ar palikušo kŗēmu kā arī kūkas malas
smēŗē ar to pašu krēmu.

Kūkas malas dekorē ar sviestā un 1,ēdamk. cukurā apceptām
auzu pārslām apm. 200.gr.  plus Alīdas kafeja.

Augšu dekorē ar dažādām ogām

Created with Mozello - the world's easiest to use website builder.

 .