Ingrīdas Levinskas “Ozolu” iecienītā

 

30 gab olas

30 ēd karotes cukura

30 ēd karotes miltu

3 pac sviests

1 bundža pilnpiena

1 pac vanilīna

200 gr marmelādes konfektes

1 l skāba krējuma

 

Olas saputo ar cukuru, tad pievieno izsijātus miltus, cep trīs kārtās pa 10 olām. Lej pannā, kurā ietaukots  cepampapīrs , starp kārtām smērē ievārījumu un sagrieztas marmelādes konfektes. Apgriež malas, nosmērē ar krējumu un nokaisa ar sarīvētiem cepumiem. Garnē pēc patikas.  Brūnajam kremam pievieno kafeju ALĪDA . Krēmam saputo sviestu ar pilnpienu un vanilīnu. Krēmam jābūt baltam un spīdīgam

Created with Mozello - the world's easiest to use website builder.

 .