TORTE „Railija” no Nelli Žebres(Saukas pag)

 

Biskvīts:

8olas,8ēd.karotes cukura,7ēd.k.milti un 2ēd.k kukurūzas miltu,vaniļas cukurs 1/2tējk.

KAFIJAS KRĒMS NO CIGORIŅU KAFIJAS:

4ēd.karotes kafijas,

400ml ūdens

4 olu dzeltenumi

120g cukura

2ēd.karotes kukurūzu cietes,

40g sviesta

12g želantīna

200ml  saldā krējuma+1ēd.k.pūdercukura

APELSĪNA KRĒMS:

200ml apelsīnu sula

1apelsīna miziņa

70g cukura

20g sviesta

2olu dzeltenumi+1ola

6g želantīna

100g saldā krējuma

+1ēd.k. pūdercukura

 Cepamā forma 24 cm

Created with Mozello - the world's easiest to use website builder.

 .